Какъв лубрикант да изберем при еднополови отношения

Какъв лубрикант да изберем

Употребата на лубрикант се препоръчва от експертите като начин, по който партньорите да си доставят и съответно да получат повече удоволствие от сексуалния контакт.

В специализираните еротични магазини се предлагат огромно разнообразие от продукти, сред които на водна, мастна или силиконова основа (разгледайте на страниците на sexshop Sexo.bg).

Счита се, че в съвременното забързано ежедневие употребата на овлажнител по време на акта може да съкрати времето нужно за предварителните ласки, така че направо да се премине към “главното действие” в случай, че времето не достига.

Лубрикантите помагат за по-лесното достигане до удоволствие в еднополовите отношение

Лубрикантите, без значение от техния вид, са много важен елемент, който може да спомогне за достигането на удоволствие и оргазъм при всяка една двойка, която обича да прекарва време между чаршафите.

Тези продукти са подходящи и могат да се използват както при вагинален секс, така и при анален, като и в двата случая оказват много важна роля за това нещата да се случват по-лесно, леко и приятно и за двамата партньори.

Лубрикантите са предпочитани не само от много хетеросексуалните двойки, но се използват и между гей партньорите в секса, в това число между две жени (когато се ползват различни секс-играчки и дилда за анален секс) и между двама мъже.

Особено търсени са овлажнителите при практикуване на секс между мъже, където лубрикантите увеличават удоволствието и на двамата партньори. Ползването на качествен анален лубрикант винаги намаляват до минимум вероятността за болка и дискомфорт от акта.

Какви лубриканти са подходящи когато и двамата партньори са от мъжки пол

Когато и двамата партньори в двойката са мъже, тогава е по-подходящо да използват по-мазен лубрикант, например продукт на силиконова основа. Този тип лубриканти ще намалят триенето и риска от болка или дискомфорт.

Какъв лубрикант е подходящ когато и двамата партньори са жени

Когато става дума за любовни ласки и игра между две жени, която включва употребата на играчки и други подобни, подходящи за ползване са овлажнителите на водна основа.

Те се по-добрият избор, тъй като благодарение на своята анатомия, дамите, сами по себе си, имат възможност да образуват смазваща течност, която да направи любовната игра по-лесна и приятна и за двете, а лубрикантът на водна основа единствено помага малко в тази насока.

Свързани публикации

Започнете да пишете термина, по който желаете да направите търсене, и натиснете Enter. Натиснете ESC за отказ.

Нагоре