AllNutrition CLA + L-Carnitine + Green Tea – заслужава ли си приема

Л-Карнитин

Представяме ви успешната формула AllNutrition CLA + L-Carnitine + Green Tea препоръчителна за прием от всички физически активни лица. Тази хранителна добавка съдържа успешна комбинация от компоненти, които имат положително влияние върху редуцирането на телесни мазнини.

С обогатеното си портфолио от продукти за изгаряне на мазнини и калории, ние от Workout.bg подкрепяме всички, които се стремят към изваяна фигура. Хранителните добавки, които предлагаме ще ви помогнат да я постигнете по здравословен начин.

Искаме да обърнем внимание, че само приема на каквито и да се суплемнети за отслабване няма да ви доведе до целта. Те трябва да са част от режим, който включва правилно хранене и интензивна физическа активност.

Какво прави формулата на AllNutrition CLA + L-Carnitine + Green Tea толкова успешна

Наименованието на този продукт може би ви изглежда като химическо съединение. От него става ясно кои са основните компоненти в състава на хранителната добавка. Всеки един от тях има своя ключов принос за положителният ефект на продукта за постигането на мечтаната фигура.

Първият компонент е CLA (свързана линоленова киселина). Това е мастна киселинна, която не се произвежда от организма, но има благоприятно действие за него. Ефектът и включва стимулиране на загубата на тегло и намаляване на риска от рак и сърдечни заболявания.

Може да си набавите CLA от употребата на говеждо и агнешко месо, но ако искате да ускорите натрупването ѝ в организма най-добре да я приемате под формата на хранителни добавки.

Следващият компонент е L-Carnitine. Тази аминокиселина има изключително значение за хората, които се боря с излишни килограми. L-карнитинът ускорява метаболизма и действа в положителна посока за по-бързото изгаряне на мазнини.

Зеленият чай е билка, която също се препоръчва за изчистване на тялото от натрупаните мазнини и килограми. Всяка една от съставките допринася за ефективното действие на другите.

Препоръчителният прием е от една капсула на ден.

AllNutrition CLA + L-Carnitine + Green Tea – здравословен комбинация, която подпомага отслабването

Препоръчваме на всеки, който е посветен в тренировки с цел отслабване да подкрепи този процес с приема на AllNutrition CLA + L-Carnitine + Green Tea. Тази хранителна добавка съдържа компоненти, които имат доказан ефект в горенето на излишни килограми.

Ползи от приема на AllNutrition CLA + L-Carnitine + Green Tea:

  • Стимулира изгарянето на мазнини;
  • Подпомага отслабването;
  • Засилва метаболизма;
  • Намалява чувството за глад;
  • Балансира нивата на холестерол в кръвта.

Ние от Workout.bg подкрепяме нашите клиенти в осъществяването на спортните им цели. За това се стараем да поддържаме портфолиото си с най-качествените хранителни добавки. Изберете и направете своята поръчка.

Свързани публикации

Започнете да пишете термина, по който желаете да направите търсене, и натиснете Enter. Натиснете ESC за отказ.

Нагоре