Топ 6 артикула, които ще намерите в секс магазин в София

секс магазин в София

Любопитни ли сте какво се предлага в секс магазин в София? Може би да, но ви е срам да влезете и сами да изследвате тази вселена на аксесоари за доставяне на удоволствие. Не е нужно да прекрачвате границите и да захвърляте задръжките си, за да задоволите любопитството си.

В тази статия ще ви разкрием кои са 6 артикула, които се предлагат във всеки един секс магазин в София, а и не само. Истината е, че тази индустрия набира все по-голяма популярност, което води до загърбване на някои от табутата за използването на секс играчки.

Следете внимателно списъка, защото някой артикул може да възбуди у вас неизследвани до този момент желания.

Всеки секс магазин в София предлага необятна вселена от секс играчки

Разбира се, че разнообразието от секс играчки е главното нещо, което ще намерите в един секс магазин. Бедна ви е фантазията колко много различни по форма, дизайн, модели и приложение секс играчки съществуват. Буквално може да намерите артикул, с който да задоволите и най-смелите си сексуални фантазии.

Може да закупите лубриканти от секс магазин в София

Мястото на лубрикантите не е само по рафтовете на аптеките. Секс магазините са страхотно място, където детайлно да се запознаете с разнообразието от лубриканти, което се предлага на пазара. Тази интимна козметика помага за овлажняването и гарантира по-приятно проникване.

Еротично бельо

Трудно е да си представим секс магазин в София или друг град, в който да не се предлага еротично бельо. Това е един от най-секси продуктите, който се цени високо и от двата пола. Към еротичното бельо спадат и костюмите за ролеви игри, с които може да се превъплътите в различни роли и да нажежите допълнително обстановката в спалнята.

BDSM и фетиш аксесоари

За най-разкрепостените клиенти секс магазините предлагат богато портфолио от BDSM и фетиш аксесоари. Тези артикули са специално подбрани за хората с най-богата фантазия, които не се страхуват да изпитат малко болка, а напротив – възбуждат се от нея. Към тези аксесоари спадат кожени въжета, маски, ръкавици, камшици и още много подобни артикули.

Интимни видеа и литература

Връщаме се малко в онези времена, когато филмите за възрастни не бяха толкова достъпни. Някои секс магазини в София все още предлагат богата колекция от интимни видеа и литература, с която всеки любител на това изкуство да може да задоволи апетита си.

Еротична козметика и афродизиаци

Еротичната козметика е нещо страхотно, което да включите в любовната игра. Може да немерите много масажни мазила, свещи или прахчета, с помощта на които да масажирате тялото на своята половинка до изтръпване.

Ако не сте сигурни, че това ще го/я възбуди може да изпробвате някои от афродизиаците, които също се предлагат в секс магазините.

Сигурни сме, че тази статия допълнителни събуди любопитството ви относно какво се предлага в секс магазините София. Ако все още изпитвате свян да посетите един такъв, не се колебайте да разгледате онлайн магазина на Sexo.bg.

Свързани публикации

Започнете да пишете термина, по който желаете да направите търсене, и натиснете Enter. Натиснете ESC за отказ.

Нагоре