Златни правила на Фън Шуй за къща в Драгалевци

Фън Шуй къща в Драгалевци

Напълнете дома си с енергия и хармония! Възможно е и ние ще ви кажем сега.

Ето как да организирате къща в Драгалевци с помощта на Фън Шуй

Според фън шуй всеки обект е изпълнен с енергия, което влияе, върху цялостната хармония в къщата. Така обстановката трябва да благоприятства на свободното движение на енергията в пространството.

Информацията е заимствана от Unique Estates:

Баня

В тази стая човек се пречиства не само във физически, но и в духовен смисъл. Самото присъствие на вода помага да се поднови енергията на духа, така че времето, прекарано в банята, е от голямо значение. В интериора на банята е задължително да се намери място за огледалото, тъй като то ускорява и отразява енергията. Поради тази причина, пред тоалетната трябва да се избягва огледало, за да се предотврати разпространението на мръсна енергия в цялата стая. За да потискате отрицателната енергия, може да поставите вятърно звънене в североизточната или югозападната страна на стаята. Обърнете внимание на декорацията. Тя не трябва да имат китайски йероглифи. За тази цел са подходящи и буйни зелени растения, разположени от северната страна. Помнете, че водата привлича пари и богатство.

Кухня

Въпреки, че невинаги е възможно да промените оформлението на апартамента, трябва да избягвате поставянето на кухнята в непосредствена близост до входната врата или точно в центъра на дома. Още по-лошо е, че когато влизате в къща, първото нещо, което привлича вниманието ви, е печката. Храната ни дава енергия, така че домът трябва да бъде скрит от любопитни очи. Храната трябва да се приготвя в къща в Драгалевци с поглед на изток. Така печката и повърхността за готвене трябва да бъдат монтирани в тази посока. Поставете мивка на север или североизток, като спазвате разстояние от около половин метър от хладилника и печката.

Прозорец

Фън Шуй стриктно определя как правилно да проектирате прозорци, но тук има опции, в зависимост от оформлението. Ако, срещу входната врата има големи прозорци, препоръчително е те да бъдат покрити със завеси, за да се предотврати загубата на енергия. В такава ситуация са подходящи големи растения или декоративни предмети, разположени на перваза на прозореца. Последните ще насочат енергията обратно в стаята. Ако все пак предпочитате завеси, тогава най-подходящи са светлите нюанси и тънкият тюл.

Осветление и огледала

Фън Шуй ви учи да живеете в хармония и хармония със себе си. Ето, защо е особено важно да осигурите достатъчно количество естествена светлина. Това обаче не се отнася за всички помещения на къща в Драгалевци. В спалнята има достатъчно мека и леко приглушена светлина, а на места, където прекарваме времето за гости, крушките за дневна светлина са по-подходящи. Светлината активира енергията, така че осигурете светлина за всеки ъгъл, където прекарвате времето си. Когато планирате осветлението си, може да използвате огледала. Те отразяват светлината и енергията се разпределя отново в стаята. Огледалата също привличат допълнително внимание към местата и предметите, които се отразяват в тях, така че помислете особено за тяхното местоположение. Ако отражението не е приятно, по-добре е да преместите огледалото на друго място.

Свързани публикации

Започнете да пишете термина, по който желаете да направите търсене, и натиснете Enter. Натиснете ESC за отказ.

Нагоре