Виза за екскурзия в Русия

Екскурзия до Русия

Ако трябва да направим списък с най-интересните за посещение държави по света, задължително трябва да включим и Русия. Тази страна е сред първенците не само по площ, но и по история, разнообразни култури и впечатляващи забележителности. Ето защо повечето хора мечтаят поне веднъж в живота си да посетят Руската федерация, да се разходят по Червения площад, да се повозят в уникалното Московско метро, да посетят Кремл, да преживеят белите нощи в Санкт Петербург или да се включт в приключение с Транс-сибирската железница. Някои възприемат изискването за виза за Русия като пречка, но това изобщо не е така. Процедурата по изваждане на такъв документ никак не е сложна и предоставя възможност за посещение на една толкова великолепна държава.

Оптималният вариант пред всеки, който желае да пътува до Русия, е да използва услугите на туристическа агенция, която предлага и съдействие по изваждане на виза. Най-добре е, когато можем да се възползваме от пакетна цена за екскурзия и виза за Русия. По този начин винаги получаването на виза е максимално улеснено, а и най-изгодно. Това спестява почти всички усилия и ни позволява да се подготвим добре за пътуване до Русия, което да изживеем пълноценно.

За туристически цели логично най-подходяща е специалната туристическа виза. Тя позволява едно влизане на територията на Русия и престой в границите на държавата от максимум 30 дни. Със сигурност една солидна туристическа агенция може да съдейства на сто процента за изваждане на такава виза. Срокът за получаване на визата обикновено е между 5 и 12 работни дни, като цената варира между 170 и 300 лева в зависимост от бързината на поръчката. Важно е в тарифата да влизат всички консулски такси, за да не се получават допълнителни разходи.

Единственото, което се изисква от нас при заявка на такава виза от туристическа агенция, е да притежаваме валиден паспорт за поне шест месеца напред и да предоставим една снимка в паспортен формат, отговаряща на всички изисквания. Информация за тези изисквания и останалите условия за получаване на виза бихме могли да получим при контакт с туристическата агенция, която сме избрали.

Свързани публикации

Започнете да пишете термина, по който желаете да направите търсене, и натиснете Enter. Натиснете ESC за отказ.

Нагоре