Сугестопедия за изучаване на английски език

Лесно изучаване на английски език с помощ от Suggestopediaenglish.com

Може спокойно да се каже, че владеенето на английски език е санитарният минимум, с който човек трябва да разполага.

Той ще ви бъде от полза не само в търсенето на нова и по-добре платена работа. Няма как да не отчетем факта, че това е универсалният език, на който има най-голям шанс да ви разберат в чужбина.

И така без значение дали искате да ползвате този език в офиса или свободно да попитате за посоката, ако сте за загубили, ще е добре да можете да го сторите без притеснения и задръжки.

Научете английски език с помощта на сугестопедия

Ако смятате, че изучаването на чужд език е трудно, може да се съгласим с вас. Това безспорно е така, ако се спрете на варианта да се обучавате по конвенционалния метод.

Той е изграден на строго определена структура, която се следва и така се надграждат знанията.

Като минус можем да отчетем, че всеки урок изисква не малко време за самоподготовка, писане на домашни, както и да се научат новите думи и граматическите правила.

Така може да се окаже, че времето, което трябва да отделите за допълнителна подготовка, значително надхвърля това, което сте прекарали с учителя.

Това е не само времеемко, но и много изморително. Съзнанието ви като, че ли не може да обработи цялата информация и вие усещате, че колкото и да учите, не запомняте всичко.

За разлика от описаното по-горе, с помощта на метода сугестопедия при ученето на английски език е лесно и няма да усетите нито за миг споменатата умора или досада при усвояването на материала.

Този метод е разработен от проф. д-р Георги Лозанов и от 1978 година е сред официално признатите за обучение от ЮНЕСКО.

В основата му е залегнало разбирането за деликатния начин за поднасяне на новите знания и то в комбинация с различни артистични средства.

Няма как да не отчетем и факта, че сред основните принципи тук ще срещнете любовта. Тя дава на хората чувството на лекота и сигурност.

Така няма да изпитате нито за миг притеснения за това дали се представяте добре или не сте направили грешка.

Когато се абстрахирате от тези неприятни мисли, ще може да се отдадете напълно на това, за което сте дошли – изучаването на нов език.

Под формата на игри, песни и танци ви не само ще натрупате значителен речников запас.

Така в съзнанието ви ще останат огромен брой фрази, които ще знаете как точно да използвате.

Така, когато ви се наложи да говорите няма да се сблъскате с проблема, че първо трябва да формулирате изречението на родния си език, да го преведете мислено на английски и едва тогава да го изречете.

Мисълта ви ще лети и изказът ви ще е плавен и лесен. Преминалите курсове по английски език по метода на сугестопедията споделят, че обучението е било изключително лесно и приятно, но и с отлични резултати.

За да може да очаквате добри резултати е задължително да изберете школа, която може да ви гарантира, че разполага с преподаватели, които да са на само обучени, но и да имат нужните сертификати, които доказват това.

В сугестопедичен център може да очаквате приятелското отношение на учителите, които са успешно да преминали обучение във Фондация „Проф. д-р Георги Лозанов и проф. д-р Евелина Гатева“ и знаят точно как да ви помогнат, за да напреднете с темпове, за които не сте и мечтали.

Свързани публикации

Започнете да пишете термина, по който желаете да направите търсене, и натиснете Enter. Натиснете ESC за отказ.

Нагоре