Съвети за плаване на дълги разстояния

Фериботни билети

Нека поговорим за дългите плавания или по-скоро за дългите круизи, защото в наши дни кой не плава по вода? Било, то за почивки, екскурзии или по бизнес срещи. Плаванията са част от ежедневието ни.

Предлагаме ви, да научите и за ферибот Гърция Италия, а след това вижте и информацията по-долу, ако летите за първи път:

1. Необходим и достатъчен набор от документи за плаването са:

– чуждестранен паспорт (за вътрешен полет – лична карта);

– Фериботен билет (може и електронен).

Няма други документи на пристанището, от който нямате нужда. Чрез подаване на купчина документи на служителите от пристанището или паспортния контрол, процеса може да се забави. Затова фериботните компании днес са измислили много по-бързи и лесни начини, това да става по електронен път.

2. Внимателно опаковайте багажа си и проверете ключалките на куфарите. Ако вашият куфар или чанта не се заключва, може да опаковате допълнително багажа на пристанището. За съжаление кражбата на багаж не е необичайна. Не предизвиквайте престъпниците с отворен куфар. Ако при получаване на багажа установите, че опаковката е счупена или багажът е отворен, незабавно се свържете с дежурния служител на пристанището в зала за събиране на багаж. За да избегнете финансови разходи, проверете за безплатния багаж.

3. Трансфер до пристанището предварително – предвидете придвижването си до пристанището, за да не закъснее за настаняване. Колкото по-скоро преминете, толкова повече шансове имате да се настаните удобно на добрите си места в кораба. Най-правилните са първите редове салони, местата при аварийния изход. Ако такива места са заети, по-добре е да останете на пътеката.

4. На пристанишето всеки е проверяван, преди да пристъпи към трансфера. За това е важно да сте подготвени от по-рано. Колан и аксесоари с метални части не са желателни. По-добре да не се носят никакви излишни метални и неща, а обувките трябва да се свалят и носят лесно.

5. На паспортния контрол граничния служител проверява за валидност само паспортът и карта. Обикновено граничните служители не питат за ферибот Гърция Италия.

6. Пълният списък с правила се намира на билета или на уебсайта на компанията. Всички неща, трябва да бъдат поставени предварително в багажа, тъй като след настаняването ще трябва да бъдат изхвърлени. Течностите, закупени на самото пристанише трябва да са опаковани в специален пакет. Такъв не бива да отваряте, преди да се качите на кораба, в противен случай ще бъдат отнети.

Щом вече сте запознати с общите правила, време е да пристъпите към резервацията на билет за ферибот Гърция Италия.

Свързани публикации

Започнете да пишете термина, по който желаете да направите търсене, и натиснете Enter. Натиснете ESC за отказ.

Нагоре