Къртене на плочки – 3 важни съвета

Фирма за разрушаване на плочки в баня

Ако сте поели по пътя на ремонтирането, то има някои неща, които е добре да знаете за къртенето на плочки. Голям част от населението подхожда към ремонтите с находчивост, но когато се стигне до тежката работа, много хора усещат умората от непрестанните отговорности и проблеми на проекта.

Истината е, че никога не е толкова лесно колко си мисли, но има няколко нещата, които ще ви помогнат да се справите с трудностите при къртене на плочки.

3 тънкости на занаята

Много е важно, когато започваме да имаме представа какво целим да постигнем, света е построен от идеи, това важи и за нашата баня. Крайния резултат важи от много неща, но едно от най-важните неща е да знаем какво целим.

След това е важно да си дадем сметка как ще подходим към постигането – в ремонтната дейност първите стъпки, често започват с къртене. 95% от баните в България са с плочки – безпрецедентно здрава настилка, евтина и издръжлива, но идва един момент, в които е време за промяна.

Не може да се избегне факта, че ще се стигне до къртене, понеже плочките се лепят върху циментова изравнителна настилка.

Какво ще ви е нужно

Нужно е да се снабдите с подходящите инструменти, чукове, длета и най-вече перфоратор с достатъчно маса, за да премахне плочките и лепилото, с което те са залепени. Много хора притежават перфоратори, но по-добри резултати ще получите ако се снабдите с тежък къртач, понеже тук важна роля играе кинетичната енергия.

Преценете, кое остава и кое се маха

Когато започнете да къртите плочки, е невъзможно да се върнете назад, за това е добре да си дадете сметка, кое остава и кое се маха. Дори и да допуснете грешка, не е невъзможно да я поправите, но добавеното време за поправки утежнява проекта, а вас ви изтощава емоционално.

Спестете си главоболия и си извикайте професионална фирма за кърти чисти извозва SofDestroy.com. Професионалната намеса олекотява не само физическата, но и емоционалната натовареност.

Всеки проект е ангажиращ, финансово и е пълен с решения, които трябва да се вземат. Свържете се със SofDestroy.com, за да ви спестят голяма част от натоварването, освобождавайки ви да се заемете с по-важни неща и избори.

Освен това не е нужно да се ангажирате с наемането на допълнителни инструменти, професионалните услуги на подобни компании са с професионално качество, а работни групи са опитни. Това ви гарантира бърза, чиста и прецизна работа без грешки и излишни ядове.

Свързани публикации

Започнете да пишете термина, по който желаете да направите търсене, и натиснете Enter. Натиснете ESC за отказ.

Нагоре