Кога ни е нужен добър адвокат по семейно право

Дело за развод в София

Определено, в живота на всеки човек идва момент, в който се влюбва. Тогава, прави всичко по силите си, за да спечели своя избран партньор.

При повече късмет и правилно развитие на обстоятелствата, двойката създава дом и живот и здраве, се ражда детенце – продукт на любовта им. Всичко дотук звучи повече от хубаво и красиво.

Започват съвместни грижи по отглеждането на новото поколение, родителите работят здраво всеки в своята област, за да направят така, че да осигурят най-доброто, на което са способни, за своята рожба. Времето минава и рутината на ежедневието удря на родителите силен шамар, който понякога се оказва решаващ фактор за някои основни аспекти на техните семейни взаимоотношения.

Тогава, рязко нещата се обръщат в съвсем противоположна посока на досегашната и едно по едно нещата, изграждани с години, започват да се сриват пред очите на двамата партньори. Чувства се едно безсилие и от двете страни, а взаимопомощта отстъпва на двустранните опити за внушаване на вина.

Този момент е решаващ

Стига се до мигът, в който един от двамата решава, че нещата не могат да продължават така вечно и опира до помощта на семеен адвокат, който да му разясни правата и нужните стъпки от тук нататък. Най-често, следващата стъпка е подаване на молба за развод по взаимно съгласие.

Естествено, има и сценарий (хубаво е да го предвидим предварително), в който ответната страна не предявява никакво желание да се разведе и естественият ход на събитията отиват към развод по исков ред. Тогава е и моментът, в който трябва да се замислим за това добър ли е нашият адвокат.

Адвокатът избира ли се или трябва да го усетим?

Повечето специалисти споделят, че още първата консултация може да бъде показателна за нивото на професионализъм у адвоката. За щастие, специалистите от SBKLaw.bg са винаги насреща, за да се отзоват и да ви подкрепят в труден житейски момент като този с разтрогване на брака.

Той ще ви е нужен още преди момента на подаване на молбата за развод по исков ред. Тогава трябва да запознаете адвоката си подробно с вашия казус.

Ако не знаете откъде да започнете, тук трябва с помощни въпроси, зададени от юриста, стоящ пред вас, вие да успеете да разкажете историята си подробно, без скрити факти и детайли. Бъдете напълно открити, за да извлечете максимално потенциала на избраника си!

В случаи, в които ще се опитате да достигнете родителски права над общото брачно дете, притежание на имуществата, придобити по време на брака, при случаи на домашно насилие. Това са примери за житейски ситуации, в които ще ви е нужен наистина добър бракоразводен адвокат.

Помнете, че при нужда, професионалистите с доказан опит от SBKLaw.bg са там, за да ви помогнат да се възползвате от правата си.

Свързани публикации

Започнете да пишете термина, по който желаете да направите търсене, и натиснете Enter. Натиснете ESC за отказ.

Нагоре