Какво може да спре птиците?

ВрабчеПритежавате плодни дръвчета или лоза, която краси двора ви, но всяка година се появяват така досадните птици, които шумно и лакомо изкълвават всичко пред погледа си, оставяйки ви безпомощни да видите как труда ви отива на вятъра. Подобна би могла да бъде и картинката във вашата овощна градина или лозе, но с много по-големи мащаби. А това вече би могло да бъде пагубно и за бизнеса ви, ако той е свързан с овощарството или винопроизводството например.

Птиците като косове, врани, врабчета, пчелояди, свраки, че дори и гларуси, чайки и лястовици биха могли да навредят на овошките ви и напълно да унищожат вашите насаждения. Със сигурност сте опитвали всякакви видове измайсторени плашила, поркивали сте с мрежи, найлони, пръскали сте с репеленти и всичко е било безуспешно или с много краткотраен и частичен ефект.

За щастие вече има много по-добро и дълготрайно решение на проблемите с птиците-вредители. Това е устройство против птици или така наречения птицегон, който охранява голяма площ и прогонва всички видове птици от вашия имот.

Работи на принципа на издаване на звуци, които са естествени врагове на птиците, като например звуци на сокол, ястреб, подплашено ято, птици в беда, гърмежи и други плашещи неканените гости звуци. Те се редуват на ротационен принцип и вие сами можете да настройвате силата на звука според площта, която искате да покрие уреда, като колкото по- силен е звука, толкова по-голяма площ покрива. Качеството на звука е перфектно и няма опастност дълготрайната употреба на уреда да привикне птиците и те отново да започнат да вредят на овошките ви. Работи и при много ниски и при много високи температури, затова може да сте спокойни, че ще сте защитени по всяко време, когато имате нужда от него.

Това е един хуманен и съвременен уред, който успешно ви предпазва от нежеланото присъствие на птици в двора, овощната градина, нивата, лозето или дори полето ви.

Свързани публикации

Започнете да пишете термина, по който желаете да направите търсене, и натиснете Enter. Натиснете ESC за отказ.

Нагоре